Här är jag och min man Ove på mc-semester på Åland sommaren 2006.

Vi var i Finland och hälsade på vår släkt och hamnade på Åland på återresan då vi reste via småfärjorna, den gamla postlinjen. Denna väg rekommenderas varmt.

Familjen

 

Vår familj består av mej själv, Harriet och min man Ove.

Våra tre barn, Andreas, Peter och Hanna. Andreas är tillbaka i Luleå där han jobbar som kökschef på STUK, efter att ha sommar-jobbat i Geiranger, Norge och i januari 2011 åkt till Tyskland och gjort sin kockpraktik i 4 månader. Peter bor sedan oktober -09 i Holmestad utanför Götene där han jobbar som svetsare/smed. Hanna bor åter i England, denna gången i London efter att ha studerat till grafisk designer i Carlisle, England i 3 år och därefter jobbat som originalare på Jula i Skara under 1 år.

 

 

 

Andreas är vår äldste son, han är född 5 juni 1984.  

Peter kom därnäst. Han är född 11 december 1985.

 

 

 

 

Ovan är Hanna som är yngst. Hon är född 22 juni 1987. På den övre bilden tar hon studenten och den undre är från graduation i Carlisle, England.

 

 

Mitt kennelnamn Cous-Cous, har jag haft sedan 1991. Jag har haft engelsk springer spaniel sedan 1983 och har fött upp åtta kullar. Har också haft boxer och schäfer. När jag fortfarande bodde hemma hos mina föräldrar så fanns det också engelsk cocker spaniel.

 

 

 

.

 

 

Överst syns Oves Kawasaki 1500 classic tourer,

därunder är Peters Honda 600 Shadow.

 

 

 

 Husbilen är en Elnagh Marlin65G. 

(Länk för att se mer av husbilen/link to see more of the homecar)

                     Länk till mer familjebilder/link to more familypicture